ŠKOLARINA OD NOKTIJU

Dok većina današnje omladine svoje slobodno vreme provodi po kafićima, za mobilnim telefonom, na društvenim mrežama, uz igrice i slično, mi smo naišli na devojku koja nas je zaista oduševila. Naime, Aleksandra Krstić je rešila da svoje slobodno vreme provede na taj način, kako bi ulepšala njene poznanice i drugarice, a pritom i skupila neki dinar za školarinu. I dok ima još uvek dosta mladih koji nestrpljivo čekaju bakinu penziju, Aleksandra je rešila da bude samostalna što se novca tiče koliko je to god moguće.

“RODITELJI SU MI SVE DALI! ŽIVOT, KROV NAD GLAVOM, VASPITANJE…”

Aleksandra Krstić zahvalna roditeljima

“Bogu hvala, obdario me talentom za posao koji volim, pa mi je ulepšavanje drugarica veoma dragi hobi.” kaže Aleksandra za Krajina.rs i dodaje “Roditelji su mi dali život, krov nad glavom, vaspitanje, školovali me i uvek bili tu za mene. Vreme je da im se odužim, kada sam već u stanju!” Retko je naići na ovako zreo razum u ovako mladim godinama, pogotovo u današnje vreme. Zato je naša redakcija smatrala da je sve ovo u najmanjoj ruci vredno jednog članka. Mlada devojka, koja je nedavno završila odličnim uspehom srednju školu, a sada pohađa tehnički fakultet (smer inženjerski menadžment) rešila je kako sam kaže, da svojima “ne bude više na teret”. “Što da slobodno vreme ne provedem tako kako bi koristeći talenat bila produktivna. Za kafići i izlaske uvek biće vremena, na prvo mesto mi je škola. Nokti radim jer me dosta poznanica mole da im ulepšam, a i uvek me časte.” kaže Krstićka.

NAILS BY XELA i dokaz da svako može da ima lepe nokte

Devojke iz Brze Palanke i okoline su više nego zadovoljni Aleksandrinim umećem i talentom. Pa svaki put kada Aleksandra dođe iz Bora u Brzu Palanku na mali predah od škole, one koriste priliku da ih Aleksandra ulepša. Kako ona za sve njih nađe vremena to je zaista samo njoj poznato. “Kada nešto voliš da radiš onda vreme nije nikakav faktor, sem toga dan ima 24 sata i sve može da se postigne!” objašnjava nam Aleksandra odakle joj vreme sve da ispoštuje.

“FAKULTET IPAK NA PRVOM MESTU”

Pitali smo Aleksandru da li će joj hobi možda biti i buduća profesija, ona nam je rekla da joj je fakultet ipak na prvom mestu. “Hoću da steknem zvanje, a posle ćemo videti dalje. Mislim da sam suviše mlada za neke definitivne odluke, ali faks mora da se završi!” odlučno o svojoj budućnosti Xela (kako je drugarice zovu). Mi smatramo da je ona izabrala pravi put i da će jednog dana kada stekne zvanje najverovatnije imati u Krajini mali lanac salona lepote pod imenom “XELA NAILS”!

Slike koje smo vam objavili su dokaz da se zaista radi o talentovanoj devojci, a koleginice našeg portala koje su svoj nokte kod Aleksandre radile su živ dokaz da se radi o ljubaznoj i skromnoj osobi. Dovoljno razloga da u vremenu u kome razne starlete okupiraju prostor po raznim portalima, naš portal istakne mladu osobu o kojoj će rekto ko pisati ili joj pružati medijski prostor. Aleksandru ne prate skandali i slično što bi joj omogućilo ulazak u rijaliti i pružalo joj medijskog prostora. Aleksandra Krstić je devojka kojoj za srećan život sve to i nije potrebno, ona je redak primer omladinke u današnje vreme. Aleksandri je bitno da završi školu, da finansiski ne bude svojima na teret, da su joj ukućani srećni i zdravi. Veliko nam je zadovoljstvo da o ovakvim devojkama pišemo i izveštavamo i da sa ovakvim člancima dajemo nadu da ima omladine koja još uvek poštuje prave vrednosti!

Aleksandra Krstić

Leave a Reply