Ni groblje im nije sveto

Nedavno je došlo do pronevere novca predviđeno za održavanje groblja u Brzoj Palanci. Naime kako je naša redakcija saznala, jedan clan Mesne zajednice Brze Palanke je ne ovlašćeno prikupljao pare za održavanje groblja.

“Ni groblje im nije sveto, ali pare prikupljeno za isto im je drago”

Da ne bi ostalo na rekla kazala, pitali smo i odgovornog za održavanje groblja Tomislava Grekulovića. “Da jeste. Na žalost nekima ni groblje nije sveto, ni to što moja supruga i ja sa našim radnicima, po potrebi i po najjačem suncu izlazimo na teren. Imamo dosta pohvala od meštana, ali evo nađe se i neko da sve pokvari!” izjavio je za nas portal Tomislav Grekulović. I zaista, iz razgovora sa meštanima saznali smo da groblje nikada nije bilo u boljem stanju. V.Č. u penziji, živela u Beč, kaže da je pre toliko trave bilo na groblju da je bilo pravi zmijarnik.

Groblje u Brzoj Palanci nikada bolje održavano i pored krađe novca!

Da ovaj članak nebi završio u kategoriji Trač, pitali smo i predsednika MZ Brza Palanka A. Brandušojevića da li je ovo sve tačno. “Na žalost ima istine i više meštana se već i žalili. Trenutno prikupljemo iskaze i dokaze. Najverovatnije je da ovde ima posla za javno tužilaštvo.” rekao nam je naš sagovornik. Naša redakcija pratiće i dalje rasplet situacije.

Leave a Reply