Menjačnica i Western Union u Grabovici

Sanela Ungurjanović Budić je osoba koja je upoznala potrebe lokalnog stanovništva i krenula u realizaciji zadovoljavanje istih.

“Mala žena a veliko srce. U ovim vremenima ulagati u malim mestima, svaka joj čast na tu hrabrost!”

Meštanin Grabovice S. Ž. o Saneli U. Budić

Već duže vreme Sanela u Grabovici drži menjačnicu koja pruži i druge usluge. Pored menjanje para, transfer novca, kopiranje, učitavanje lične karte, plaćanje sve vrste računa i drugih usluga od nedavno postoji i mogućnost za putno osiguranje ali i druge vrsta osiguranja. “Bitno mi je da moji meštani i meštani okoline ne moraju preko 20 km da pređu zbog sitnica” kaže Sanela za naš portal. A i te sitnice, mnogima mnogo znače. Kako je Grabovica, kao i susedna mesta, pretežno tzv. gastarbajtersko mesto, transfer novca je svakako bitna “sitnica”.

Sve priruci, sve na jednom mestu i sve u našoj blizini

A pored ljubazne usluge meštani imaju i mogućnost da steknu informacije o mogućnostima osiguranja njihove imovine. “Ja sam iz Brze Palanke i sada kada mi moji iz Austrije šalju pare umesto 25 km putujem samo 5 km, kako bi podigla novac!” saopštila nam Z.D. “Pre mi ode celo prepodne samo da bi otišao da podignem novac od Western union ili Ria, zato što moram do Negotina ili Kladovo. Sad skoknem do Grabovice i završio sam sve za tren!” priča nam M.B. iz Kupusište.

Slanje i primanje novca, osiguranja, plaćanje računa, plaćanje sa karticom, loto, kopiranje, učitavanje lične karte

Sve to i mnogo više na jednoj lokaciji!

Dodatno od prednosti je što račune i određene svote novca koji šaljete možete i karticama da platite, naravno i inostranim karticama. Svakako je menjačnica Sanele Ungurjanović Budić donela dosta olakšavajuće okolnosti za meštane i širu okolinu, jer kao što ste mogli pročitati ova menjačnica nudi mnogo više!

Sanela Ungurjanović Budić, dobra ideja još bolja realizacija

Leave a Reply