KRAJINA.RS POČINJE SA RADOM

Već neko vreme kolektiv KRAJINA.RS redovno objavljuje članke na svom portalu. Ovu test fazu koristili smo da steknemo utisak o tome, da li za ovaj naš koncept postoji zainteresovanje. Rezultati do kojih smo došli ohrabrili nas i potvrdili su našu nameru da pružamo ovaj naš koncept novinarstva. Uz pomoć savremenih sredstva za merenje posetioca portala Krajina.rs, došli smo do sledećih rezultata za prvih nedelju dana rada. Bez uloženog dinara u reklami i sa skromnim širenjem na društvenim mrežama.

3382 unique clicks iliti pojedinih posetilaca

U aktivnom periodu od uključujući 22.08.2022 do uključujući 27.08.2022, kada smo prvi put delili članke sa našeg portala po društvenim mrežama, posetilo je naš portal 3382 osoba. Imajući u vidu da nam je kolektiv još uvek mali i da smo članke delili samo sa jednog profila, broj je zaista zadovoljavajući. Nadamo se da će, zahvaljujući i vašeg učešća, ova dinamika razvoja Krajina.rs da se nastavi!

Krajina.rs smo SVI! Ovaj portal služi da bi se informišao, ali i da informišeš! Budi deo našeg kolektiva, budi Krajina!

Koncept našeg portala Krajina.rs je veoma jednostavan i želi da pruži svima priliku da svoje informacije podele sa drugim žiteljima Negotinske krajine. Fokus nam je na dešavanja koje su od bitnog značaja za mesta oko Kladova i Negotina, što ne znači da izbegavamo globalna dešavanja. Zato naš portal pruža mogućnost i mesto svima, naravno besplatno, da svoju priču, dešavanja iz svog mesta i slično podele sa nama. Sve što želite da javnost sazna šaljite nam na [email protected] i mi ćemo to vrlo rado obaviti. Molimo vas samo da imate u vidu, da moramo da poštujemo osnovne norme i da ne možemo objaviti psovke, neosnovane optužbe, uvrede i slično. Dok ćemo uz zadovoljstvo objaviti sve ostale informacije, pa i kritike lokalne vlasti, rukovodstva i njihovog rada. Posebno zadovoljstvo nam je da objavimo dobra dela naših sugrađana, koje bude nade u postojanje dobrog među našim ljudima!

Pregled posetilaca po zemljama u kojima žive

Dok veliki mediji rijalitima i pogrešnim vrednostima sve više pružaju mesta, a o našoj Krajini izveštavaju samo prilikom posete predsednika ili ako je neka tragedija u pitanju. Krajina.rs želi da na dnevnom nivou obaveštava o dešavanjima, koja možda deluju svakodnevne, ali su svakako relevantna i interesantna za naše meštane. Nije bitno da li je u pitanju najava koncerta kulturno umetničkog društva, igranka povodom seoske slave, otvaranje novih radnih mesta i poslovnih objekata, bitna utakmica lokalnog kluba, aktivnosti udruženja, humanitarna aktivnost i rad ili slično. Na našem portalu krajina.rs ima mesta za sve te bitne informacije, a vi nam iste šaljite na [email protected] kako bi ih objavili. Time pored svakog pojedinca pozivamo i sva udruženja, kulturna, sportska, umetnička, lovačka i druga, kao i sve građanske inicijative i ostale da nam šalju informacije o njihovom radu.

Donacije i reklame kao garancija za nezavisno izveštavanje i novinarstvo!

Naš portal neće aplicirati za javna sredstva, pogotovo ne ako utiču na nezavisnost Krajina.rs i ako su iste vezane za slobodu izveštavanje. Kao način finansiranja našeg portala, kao i njegovog napredka pružamo priliku da reklamu za vašu firmu, vaš proizvod ili za usluge koje pružate, objavite kod nas. Za dalje informacije obratite nam se na [email protected]

Svakako naš rad možete podržavati i uz dobrovoljne donacije.

Koristili bi priliku da se prvom donatoru i javno zahvalimo. Ivan Brndušanović vlasnik firme Brando Color u inostranstvu, a poreklom iz Brze Palanke je prvi za početak rada donirao 350 evra.

I dok smo ovaj članak pisali imali smo posetioce

Želimo da zajedno sa svima vama stvaramo nešto novo za našu Krajinu, pa zato koristite besplatnu priliku da se informišete ali i da informišete. To što je vama bitno možda je i za druge važno, a Krajina.rs želi da bude platforma za sve informacije vezane za našu Krajinu!

Leave a Reply