Brza Palanka živi – A. Brndušanović

Aleksandar Brndušanović, predsednik mesne zajednice Brza Palanka, tvrdi da njegovo mesto ima najveću perspektivu u Krajini. Brza Palanka ima najlepši položaj pored Dunava i veoma funkcionalnu infrastrukturu. Mi imamo sve što je potrebno da bi se opstalo a i dobro živelo!” kaže nam A. Brndušanović. Zaista, kada se osmatra, Brza Palanka ima bezbroj mogućnosti, od lova, ribolova, sunčanje na dunavskoj peščanoj plaži, plovidbom dunavom, šetnjom šumom do Blederije i vodopada, a i potencijal za ozbiljne investitore.

Panorama Brze Palanke

“Bog nam je sve dao, samo još da smo mi složni pa da gradimo na ovom nama Bogom datom!” dodaje za Krajina.rs predsednik mesne zajednice Aleksandar Brndušanović.

“BOG BRZU TAKVU STVORI, ZATO ŠTO JE VOLI!”

“Opština Kladovo većinu naših inicijativa podržava, pa barem ih ne sprečava. Ali mi, meštani mora radimo to što je najbolje za naše mesto.” kaže Brndušanović. “Moj sin je u inostranstvu, on ima svoju firmu i kaže da je došta naših iz inostranstva spremno da podrži dobre inicijativa za naše mesto!” tvrdi Aca (kako ga meštani zovu). I zaista, da li je u pitanju novac za čišćenje groblja, održavanje crkve, donacije za dom zdravlja, humanitarna pomoć i tome slično, Brzo Palančani svoje mesto ni u tuđini nisu zaboravili.

A kko bi i mogao ovaku lepotu da zaboravi

“Moj cilj je da stvorimo tim ljudi koji nesebično žele da unaprede svoje mesto. Da punom parom iskoristimo sve kapaciteta koje imamo!” objašnjava nam Aleksandar Brndušanović, a mi smo se uverili u njegove dobre namere. Krajina.rs izveštava će veoma rado i pruži će podršku svakoj konstruktivnoj inicijativi. Osvežavajući je bio razgovor sa predsednikom mesne zajednice Brze Palanke, Aleksandrom Brndušanovićem i sigurni smo da ćemo još češće imati priliku da razgovaramo. Na kraju nam je Aca još poručio, da Brza Palanka živi jer njeni meštani žive za nju!

Aleksandar Brndušanović rođen 14. marta 1955.
do 1993. radio je u ” Galeniku”, Kladovo. Zatim u ”Termovent”Brza Palanka do same privatizacije. A 2017. godine na nagovor porodice i prijatelja, po prvi put kandiduje se za savet mesne zajednice i biva izabran.

Leave a Reply